Saturday, March 14, 2009

زندگي در آب نمك

برای‌ تهیه‌ خیار شور، باید خیارهایی‌ را انتخاب‌كنید كه‌ شیرین‌ باشند در غیر این‌ صورت‌ برای‌اینكه‌ تخمیر به‌ خوبی‌ انجام‌ شود، باید به‌ آن‌ كمی‌قند اضافه‌ نمایید. بهترین‌ قند در این‌ مورد، كمی‌شیره‌ انگور می‌باشد. آب‌ نمكی‌ كه‌ برای‌ خیارشوربه‌ كار می‌برید باید جوشیده‌ و نسبت‌ آن‌ به‌ آب‌12تا 14 درصد باشد. برای‌ اینكه‌ تخمیرهای‌متفرقه‌، وارد خیار شور نشود، مقدای‌ پوست‌پرتقال‌ یا پوست‌ لیمو به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید. پوست‌ لیمو ترش‌ را كه‌ آب‌ آن‌ را می‌گیرید،می‌توانید برای‌ این‌ كار مصرف‌ نمایید. برای‌ معطركردن‌ خیار شور، علاوه‌ بر سبزی‌های‌ معطر مانندبرگ‌ مو و نعناع‌، مقداری‌ زیره‌ هم‌ اضافه‌ نماییددرته‌ ظرف‌ و لابه‌ لای‌ هر طبقه‌ از خیارها، برگ‌ موقرار دهید تا بوی‌ سیر را از بین‌ برده‌ و به‌ آن‌ طعم‌مطبوعی‌ بدهد. لازم‌ به‌ توضیح‌ است‌ كه‌ استفاده‌ از پوست‌ لیموباعث‌ می‌شود كه‌ خیار شور فاسد نشود
آفرين به خودم كه بدون اين همه دنگ و فنگ خيارشور خوبي توي آب نمك باقي موندم ... آره باز كن در جام رو من اينجام صحيح و سالم و هنوز "گاز نخورده"

No comments: